Feb 24, 2010

Philip Island (part 1-koala, echidna & miya)










video

video

7 comments:

Hanz said...

Bestnyer! Jinak tak koala ni?

Confession of a Coffeeholic Mama-Miya said...

hanz--> law in state of victoria, tokleh pegang koala unless ur working with them or an expert. diorang ni lemah jantung & tulang rapuh. so can see but no touchie.

azimah said...

comel sungguh koala tu! oic. baru sy tau koala ni lemah jantung n tlg rapuh.. err jap.. lemah jantung tu means mudah terkejut ke?? sebab tu agaknye dia dok diam2 kat celah pokok kan.. ;D

Ely Hasrul said...

haha comelnye miya .. sipi aje gambo dia.. dia takut ke ape tu? ke tgh berdrama.. hahahaa

Ina Hashim said...

alalala comeynyaaaa koala bear nih...grrr..gerammm

mirah said...

best jer nampak tu. I wonder about the weather? panas ke sejuk agaknya kat sana ya? some places abroad still ada winter lagi kan, tp nampak dlm gambar u mcm sunny je..

Confession of a Coffeeholic Mama-Miya said...

azimah-->koala kalo terkejut skit leh mati. hahahha...mmg dia lemah semacam aje, kuat tido lak tu.

ely--> miya tak takut, dia tunjuk koala, dia kata "mama". tunjuk echidna, kata "mama". aduss, mama rupa cam tu ke?

ina hashim-->mmg comel, kalo miya peluk tu mesti hancur tulang dia. geram geram.

mirah-->australia ni terbalik dr other western country. coz dia kat bwh. so org lain winter, dia summer. so i selalu rasa kalu bab fashion, the other designer label (milan & new york season )tak byk impact to the aussie fashion industry.

Post a Comment

-

Disclaimer: I am not a medical doctor nor am I a lawyer. I am not a scientist nor am I an expert. I am just a wife and a mother, who is putting her thoughts and findings in a blog. All of the posting on this website & my blogs were written by me for educational purposes and as my sentimental library, but are not meant to diagnose nor treat any medical disorders. Any other materials that I may have quote from other published materials are for educational purposes only and not for any other manipulative reasons. Anyway, whatever weird stuff that I published are the real stuff that I believe works for me. Tips and tricks that might work for me. You are free to put it in your head if you thinks its valuable, but if you think its rubbish... Please don't mock me. Do please shut your pie hole.
 
HACKED BY YOUR FUCKING LASER
BANGSAT-BANGSAT MALAYSIA, KALIAN MEMANG
GENERASI YANG BERMASALAH PRESTASI NOL
TAPI KESOMBONGAN LUAR BIASA
ULAH SUPORTER KALIAN YANG MAIN LASER
ADALAH CERMIN DARI SIFAT KALIAN YANG MEMALUKAN
BLOG INI DI HACK OLEH LASER HIJAU KALIAN YANG MENGGANGGU PEMAIN INDONESIA
FUCK YOU UP!!! son of a bitch