May 10, 2010

Miya's physical development @ 2?


Below the 50th percentile, but from the graph I plot, I believe its healthy kan?




She's the perfect weight for the height. Its good right?


Tapi kenapa I kena bebel dgn nurse suh gemukkan kan Miya lagi? Waaa...This comment slalu buat I rasa I'm being judge as if I'm a bad mom yang tak neglect anak punye dietary intake. Waaaa.....

9 comments:

SyidaMislan said...

chomelnye pakai cheongsam...=)

Rozy said...

Pipi Miya maintain bulat.. okay rr tu..

Mila_ibu najihah said...

aish..dah ok da berat miya tu, miya pun nmpak sihat dan gebu je.. mmg asian baby lebih ringan sikit dari omputeh nyer baby kan? i mean supposedly..diorang kan rangka besar..correct me if i'm wrong.

Confession of a Coffeeholic Mama-Miya said...

syida--> tq auntie, kalo kena puji live tu, malu tersipu2 la anak dara i.

rozy--> pipi tu asset. kalo kapal karam leh buat pelampung.

mila--> i pun rasa gitu coz miya lahir small baby. so bila tgk blk graph dia, cam logic aje dia weight gitu by her current age now kan?

Umi Nuha said...

tgk miya sgt comel dan sihat je..
ala..nurse tu tak apa nak komen kot :p

eRaY said...

we know the best for our child kan..?? for me as long as your child mentally & physically developed well...ape nk risau kan..??
kadang2 org ske judge a book by its cover...mcm derang judge anak kita based on kurus ke gemuk..kan kan?

correct me if im wrong :)

Nadiah Sidek said...

elok je naik ikut graf. next time kalau gi check up, cuba tunjuk graf tu pd nurse

kayla said...

i like miya's beanie. mcm mushroom ;) ija, cuaca dah semakin sejuk. harus pergi minum kopi lagi!

Nuroll said...

woot! woot! Suka tgk miya in that chengsam!!!

Post a Comment

-

Disclaimer: I am not a medical doctor nor am I a lawyer. I am not a scientist nor am I an expert. I am just a wife and a mother, who is putting her thoughts and findings in a blog. All of the posting on this website & my blogs were written by me for educational purposes and as my sentimental library, but are not meant to diagnose nor treat any medical disorders. Any other materials that I may have quote from other published materials are for educational purposes only and not for any other manipulative reasons. Anyway, whatever weird stuff that I published are the real stuff that I believe works for me. Tips and tricks that might work for me. You are free to put it in your head if you thinks its valuable, but if you think its rubbish... Please don't mock me. Do please shut your pie hole.
 
HACKED BY YOUR FUCKING LASER
BANGSAT-BANGSAT MALAYSIA, KALIAN MEMANG
GENERASI YANG BERMASALAH PRESTASI NOL
TAPI KESOMBONGAN LUAR BIASA
ULAH SUPORTER KALIAN YANG MAIN LASER
ADALAH CERMIN DARI SIFAT KALIAN YANG MEMALUKAN
BLOG INI DI HACK OLEH LASER HIJAU KALIAN YANG MENGGANGGU PEMAIN INDONESIA
FUCK YOU UP!!! son of a bitch