Jan 11, 2010

Something Good for Low Blood Pressure Mom



Naik tak darah?







So...like all vandals, Miya sentenced to Community Service...





Again I thank God for the creation of washable crayons!!




13 comments:

Papa Miya said...

Haha ...

Ely Hasrul said...

hahahhahahahaah sonok tak dia kena denda tuh?

lin muhamad said...

heheh..sian miya...da conteng kena cuci blk eh..heheeh..

Mila_ibu najihah said...

alahai..kelakor la entry ni mama miya..sian kat c miya yg cute gebu tu, paham da dia kena denda kan..so adorable tau.

Lady Qay said...

sian miya...hihii kn dnda..zaffran pun suka cnteng lntai...ibunya la nk kn padam..huhuhu

Just Call Me Bitt said...

hahahaha so cute pandai miya ni... aduhh nak kena cari crayon yg cenggitu la then sorokan semua color pensil and pen..tapi tu bukan sasaran dia...ismeth dia ketuk semua benda dekat dinding tu yg parah...

Confession of a Coffeeholic Mama-Miya said...

tu la miya, muka toye aje bila kena denda..

irvanqiesy said...

hahaha...cute la... mane la xnaik darah ye mama miya...

Rozy said...

Hehehehehehe...sian miya..
sibek miya faham lak kena cuci balik..

5577 said...

hehe... comel je entry ni..
miya dh pandai buat graffiti eh..
tp dia pandai ok laa, paham kena cuci blk..

ps: yupp! thank god for washable crayons.. i shud get that too..

Drama Mama said...

ha irfan said to miya : welcome to the club! hahahhaa yang mak mak ni garu kepala la penat nak mencuci hahaha

http://twinkywinkystars.blogspot.com

Hanz said...

Thums up Miya! :>

This is how we should disciplne our children. Cause & effct! :>

ummu faqeh said...

salam..dah lama tak ziarah kat sini..dah besar yer miya..dah pandai conteng nih..jadi mama dia kena beli kertas banyak2..suruh dia conteng atas kertas bukan kat dinding..kami kat sinipun anak2 selalu gak conteng kat dinding,tapi tak blh padam..tuan rumah siap warning dah..nantinak kluar rmh nih kenalah cat semula..nak cat makan beribu2 RM wo..huhuhu

Post a Comment

-

Disclaimer: I am not a medical doctor nor am I a lawyer. I am not a scientist nor am I an expert. I am just a wife and a mother, who is putting her thoughts and findings in a blog. All of the posting on this website & my blogs were written by me for educational purposes and as my sentimental library, but are not meant to diagnose nor treat any medical disorders. Any other materials that I may have quote from other published materials are for educational purposes only and not for any other manipulative reasons. Anyway, whatever weird stuff that I published are the real stuff that I believe works for me. Tips and tricks that might work for me. You are free to put it in your head if you thinks its valuable, but if you think its rubbish... Please don't mock me. Do please shut your pie hole.
 
HACKED BY YOUR FUCKING LASER
BANGSAT-BANGSAT MALAYSIA, KALIAN MEMANG
GENERASI YANG BERMASALAH PRESTASI NOL
TAPI KESOMBONGAN LUAR BIASA
ULAH SUPORTER KALIAN YANG MAIN LASER
ADALAH CERMIN DARI SIFAT KALIAN YANG MEMALUKAN
BLOG INI DI HACK OLEH LASER HIJAU KALIAN YANG MENGGANGGU PEMAIN INDONESIA
FUCK YOU UP!!! son of a bitch